Neuk me snel en hard vanavond

Neuk me snel en hard vanavond
Neuk me snel en hard vanavond

Neuk me snel en hard vanavond

Wie neukt me snel en hard vanavond nog? Het is een beetje kort dag misschien maar ik ben vanavond alleen thuis en heb zo een zin. Ben nu op een leeftijd gekomen dat ik zeg is dat nou alles in me leven. Ben getrouwd, heb kinderen. Kortom eigenlijk alles maar toch lijkt het niet meer genoeg te zijn. Omdat ik weet hoe ik ben en snel weer ga twijfelen wil ik het meteen goed doen. Me man is vanavond de hele avond op stap met kinderen en heb lekker het  huis voor mij alleen. Ik denk als ik het nu niet een keer ga doen dan gaat het er nooit meer van komen dat zou ik zonde vinden. Daarnaast wil ik het natuurlijk ook nog op een bepaalde lekkere manier hebben. Als ik het doe dan meteen maar goed. Ik wil niet meer een beetje er in, er uit en dan weer klaar zijn. Nee ik wil sex vol passie maar ook lekker hard. De sex die wij hebben is wel fijn maar te teder. Ik wil eens een keer een beetje behandeld worden als een sletje. Dus doe met me wat je wilt en doe niet zachtjes. Ik wil dat je me hard neukt. Zo hard dat ik je ballen tegen mijn kont aan voel slaan en je me bij me haren pakt en zegt wat wil je nou slet. Dit wil je he dat ik je lekker hard neuk. En dan explosief klaarkomt in mijn kutje. Ik tril bij de gedachten want ik wil een orgasme krijgen dat ik sta te trillen op me knieën. Er zijn toch wel mannen die mij willen behandelen als een sletje? Misschien zit het niet in je aard maar reageer dan ook niet. Ik wil echt snel en hard geneukt worden en ook echt vanavond. Ik ga anders te veel twijfelen en dat wil ik niet. Ik wil dit doorzetten daarom snel en hard vanavond. Je hebt geen tijd om er echt over na te denken maar met dit aanbod hoeft dat ook niet. Wie neukt me snel en hard vanavond nog?

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Logo